Opening Park Oosterspoorbaan zuid

Park Oosterspoorbaan zuid is bijna klaar. Woensdagmiddag 24 juli wordt het park officieel geopend. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

 
Feestelijke opening
De opening vindt plaats vanaf 15.00 uur aan het begin van Park Oosterspoorbaan zuid, bij de eerste ‘wissel’ in het wandelpad. Om 15.30 uur wordt het park officieel geopend. De feestelijke openingshandeling doen we samen met de aanwezigen. Daarna vertelt een architectuurhistoricus meer over de geschiedenis van de Oosterspoorbaan en is er nog de gelegenheid om na te praten.  

 

Programma
15.00 uur     Inloop met koffie/thee, fris én ijs
15.30 uur     Opening van het park
15.45 uur     Gezamenlijke feestelijke openingshandeling
16.00 uur     Verhaal over de geschiedenis van de Oosterspoorbaan
±16.45 uur   Einde

 

Openingstijden van het park
Park Oosterspoorbaan zuid is in de zomer geopend van 8.00-20.00 uur en in de winter van 8.00-17.00 uur. Dit zijn dezelfde openingstijden als begraafplaats Kovelswade, waar het park op aansluit.

 

Ruimte voor bewonersinitiatieven
In het park is er ruimte voor initiatieven van omwonenden. Met de openingshandeling geven we alvast een voorbeeld van wat er mogelijk is. Heeft u een leuk idee dat u wilt oppakken of heeft u hier vragen over? Laat het weten via een mail aan info@oosterspoorbaan.nl. De initiatiefnemers van het al eerder gerealiseerde deel van Park Oosterspoorbaan helpen u dan graag verder. U kunt voor vragen ook terecht bij wijkbureau Oost via oost@utrecht.nl of telefoonnummer 14 030.