Overdag pendelbus tussen WKZ en P+R van 7 t/m 11 augustus en van 14 t/m 18 augustus

Geplaatst op: 26.07.2017
Categorie: Nieuws

Route pendelbus van halte Uppsalalaan, via halte WKZ, halte UMC naar halte Uppsalalaan

Van 31 juli tot en met 18 augustus zijn er werkzaamheden aan het wegoppervlak van de bustunnel tussen het WKZ en P+R De Uithof.

 

Maandag 31 juli t/m zondag 6 augustus: bussen rijden gewoon door bustunnel
Van 31 juli tot en met 6 augustus wordt het busverkeer door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid en vindt er geen omleiding plaats. Er is één rijstrook beschikbaar, waardoor bussen soms even op elkaar moeten wachten. De werkzaamheden zijn van 6.00 tot 17.00 uur. Buiten deze tijden rijden de bussen normaal, over beide rijstroken, door de tunnel.

 

Maandag 7 t/m vrijdag 11 augustus en maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus: overdag bustunnel dicht, inzet pendelbusjes
Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 augustus en van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus kunnen er tussen 6.00 en 17.00 uur geen bussen door de tunnel rijden. Bus 28 rijdt niet tussen halte WKZ en P+R De Uithof tussen 6.00 en 17.00 uur. Er rijden pendelbusjes tussen het UMC Utrecht en P+R De Uithof, die ook bij het WKZ stoppen. Reizigers die met de bus van en naar P+R De Uithof reizen, stappen bij de bushalte van UMC Utrecht over op de pendelbusjes. Deze rijden naar de tijdelijke eindhalte aan de Uppsalalaan (vlakbij P+R De Uithof). De looproute tussen P+R De Uithof en de tijdelijke halte wordt met borden aangegeven. Buiten de aangegeven tijden en in de weekenden rijden de bussen van lijn 28 gewoon door de bustunnel van en naar halte P+R De Uithof.

 

Nood- en hulpdiensten
Nood- en hulpdiensten kunnen altijd langs de werkzaamheden rijden.